Skip to content

Steun aan de Initiatieven van Edese Olena Malashenko

Sinds 2022 ondersteunt Embrace Them het hartverwarmende initiatief van Olena Malashenko uit Ede. Olena en haar familie zetten zich met volle overgave in voor twee verzorgingshuizen en behoeftige families in de regio Kyiv. Hun werk is gericht op hulpbehoevende mensen, eenzame ouderen en families die het moeilijk hebben, vooral tijdens deze uitdagende tijden van de oorlog.

Onze steun aan Olena’s initiatief is meerdere keren een realiteit geworden. We hebben gezien hoe cruciaal deze hulp is, vooral nu. In een periode waarin velen te maken hebben met de directe en indirecte gevolgen van de oorlog, maakt Olena’s toewijding een significant verschil in het leven van deze kwetsbare groepen.

De situatie in Oekraïne benadrukt de noodzaak van dergelijke initiatieven. De hulp die Olena en haar familie bieden, is niet alleen essentieel voor de fysieke welzijn van de mensen, maar biedt ook emotionele steun en een gevoel van gemeenschap in deze moeilijke tijden.

Wij zijn trots om deel uit te maken van dit prachtige werk en zullen doorgaan met het bieden van onze steun. Het is een eer om samen te werken met mensen zoals Olena, die zich onvermoeibaar inzetten om anderen te helpen. Hun inzet inspireert ons en toont aan dat solidariteit en medemenselijkheid krachtige middelen zijn in tijden van nood. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit initiatief – jullie steun maakt een wereld van verschil.

Meer informatie over de initiatieven van Olena vindt u hier en/of op haar Facebookpagina 

Doe Mee! Heeft u vragen, suggesties, of wilt u uw steun betuigen? We zijn hier om te luisteren en samen te werken. Vul ons contactformulier in en laat ons samen de krachten bundelen voor Oekraïne.