Skip to content

“Meet en Eat” Kerstdiner, December 2022

 

Op 17 december 2022 speelden we een belangrijke rol in de organisatie van het bijzondere “Meet en Eat” kerstdiner. Dit evenement was speciaal opgezet voor Oekraïense vluchtelingen uit de opvanglocatie in Harskamp en de gemeente Ede, alsook voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de hulp aan Oekraïne. Dit hartverwarmende evenement werd mogelijk gemaakt door een samenwerking met Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede (CVVE) en vond plaats in De Schuilplaats in Ede.

Deze avond stond in het teken van verbinding en gemeenschapsgevoel. Vluchtelingen en vrijwilligers kwamen samen om in een sfeer van warmte en gezelligheid de feestdagen te vieren. Iedereen kon genieten van heerlijke gerechten en het gezelschap van elkaar, wat een welkome afwisseling bood van de dagelijkse zorgen en uitdagingen.

Meer dan een gezamenlijke maaltijd, was dit evenement een uiting van dankbaarheid en medeleven. We zijn enorm dankbaar voor iedereen die bijdroeg aan het succes van dit evenement, of dat nu was door maaltijden te bereiden, een luisterend oor te bieden, of simpelweg door er te zijn. Dankzij jullie inzet en warmhartigheid is deze kerstperiode een onvergetelijke ervaring geworden voor velen.

Doe Mee! Heeft u vragen, suggesties, of wilt u uw steun betuigen? We zijn hier om te luisteren en samen te werken. Vul ons contactformulier in en laat ons samen de krachten bundelen voor Oekraïne.