Skip to content

Benefietconcert 'Songs for Ukraine' € 5.500,- voor noodhulp!

Ons eerste benefietconcert vond plaats in april ’23 in de Oude Kerk in Ede, i.s.m. de Hervormde Gemeente Ede. De opbrengst van € 5.500,- is geheel besteed aan de hulpbehoevende ouderen in de twee verzorgingshuizen en kwetsbare kinderen waarvan u elders op deze pagina meer leest…

Verslag van Olena Malashenko

“Beste mensen!
Christus heeft geen handen anders dan mensenhanden om Zijn werk hier op aarde te verrichten. Hij heeft geen voeten anders dan mensenvoeten om mensen op Zijn pad te leiden… 

Namens ons allen wil ik zeggen: hartelijk dank voor jullie hulp! 

Voor kinderen € 2.750 :

€750 is overgemaakt naar Sazanovskyi voor kinderen in Poltava regio.
€2.000 is besteed aan vier families met in totaal 26 kinderen. Dit bedrag is gebruikt voor producten, kleding, muziekinstrumenten (accordeon en fluitje), schoolspullen (rugzakken, schriften, boeken, enzovoort) en een reparatie van een raam.
De families zijn als volgt:
– Familie weeshuis Bilyavska – 10 kinderen.
– Familie Pishyi – 2 kinderen (12 en 9 jaar), waarvan zowel de vader, moeder als opa gehandicapt zijn als gevolg van een auto-ongeluk. De kinderen zijn leerlingen aan de muziekschool.
– Familie Mamedovych – 4 kinderen, die in een zeer oud huis wonen. Ook voor hen is een raam gerepareerd.
– Familie weeshuis Baryshevska – 10 kinderen.

Het fotoverslag is hier te vinden. 

€2.750 voor ouderen: 

Dankzij jullie donaties hebben we €2.750 ontvangen voor ouderen. Met dit bedrag hebben we acht ramen vervangen in verzorgingshuizen voor hulpbehoevende ouderen in Oekraïne.
Daarnaast hebben we ook rolstoelen, rollators, paracetamol, incontinentiematerialen, producten voor persoonlijke hygiëne, schoenen en andere benodigdheden voor ouderen gekocht en uitgedeeld.

Het fotoverslag is hier te vinden.

We hebben geen kosten berekend van het ontvangen geld; alle kosten zijn door mij en mijn man persoonlijk betaald. 100% van de donaties is gebruikt om mensen in Oekraïne te helpen.

Kijk nog meer verslagen op mijn Facebookpagina

Nog een keer hartelijk dank voor jullie steun en medeleven! 

Met vriendelijkegroten,

Olena Malashenko”

Doe Mee! Heeft u vragen, suggesties, of wilt u uw steun betuigen? We zijn hier om te luisteren en samen te werken. Vul ons contactformulier in en laat ons samen de krachten bundelen voor Oekraïne.

Bekijk de aftermovie 'Songs for Ukraine':