Skip to content

Over ons

Welkom bij EmbraceThem!

Wij zijn een toegewijde groep vrijwilligers uit de gemeente Ede, bestaande uit mensen die samenkomen om een positieve impact te maken in de levens van anderen. In tijden van tegenspoed en onzekerheid hebben we besloten om onze handen ineen te slaan en onze solidariteit te tonen voor Oekraïne en Oekraïners die lijden onder de vreselijke gevolgen van de oorlog.

Ons team

Willem van der Kooij

Willem van der Kooij

Evert Jan van den Heuvel

Evert Jan van den Heuvel

Stef Looijen

Stef Looijen

Olena Malashenko

Olena Malashenko

Onze missie

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen steun en hoop brengen aan degenen die het meest getroffen zijn door de orloog in Oekraïne. Als groep vrijwilligers geloven wij in de kracht van menselijke compassie en willen we een verschil maken in de levens van de eenzame en hulpbehoevende ouderen en kwetsbare kinderen in Oekraïne.

Onze inzamelingsactie voor medische hulpmiddelen

Als vrijwilligers hebben wij een initiatief gestart om medische hulpmiddelen te verzamelen voor de meest kwetsbare ouderen in Oekraïne. We begrijpen dat hun toegang tot basisgezondheidszorg onder druk staat, en we willen hen steunen door middel van concrete acties. Ons doel is om hoop en genezing te brengen aan degenen die te maken hebben met eenzaamheid en gezondheidsproblemen.

Word onderdeel van onze gemeenschap

Bij EmbraceThem.nl hechten we veel waarde aan gemeenschapszin. Of je nu jong of oud bent, uit de gemeente Ede komt of daarbuiten, iedereen kan deel uitmaken van onze beweging van mededogen. Jouw vrijwillige bijdrage, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een oudere in Oekraïne!

Embrace Them-vrijwilliger Willem van der Kooij 

Embrace Them-vrijwilliger Evert Jan

Neem contact op

Man with Ukrainian flag, independence concept

Wilt u meer weten over ons inzamelingsinitiatief of wilt u graag bijdragen aan ons nobele doel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bellen

+31 6 40 21 37 64

E-mailadres

 info@embracethem.nl

We waarderen elke vorm van steun en samen kunnen we een verschil maken!