Skip to content

Over ons

Welkom bij EmbraceThem.nl!

Zonder titel (3500 x 3456 px) (3500 x 1500 px)

 

Wij zijn een toegewijde groep vrijwilligers uit gemeente Ede, bestaande uit particuliere mensen die samenkomen om een positieve impact te maken in de levens van anderen. In tijden van tegenspoed en onzekerheid, hebben we besloten om onze handen ineen te slaan en onze solidariteit te tonen voor Oekraïne en haar inwoners die lijden onder de gevolgen van conflict en oorlog.

Onze Missie

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen steun en hoop brengen aan degenen die het meest getroffen zijn door de huidige situatie in Oekraïne. Als groep vrijwilligers geloven we in de kracht van menselijke compassie en willen we een verschil maken in het leven van de eenzame en hulpbehoevende ouderen en kinderen in Oekraïne.

Onze Inzamelingsactie voor Medische Hulpmiddelen

Als particuliere vrijwilligers hebben we ons inzamelingsinitiatief gestart om medische hulpmiddelen te verzamelen voor de meest kwetsbare ouderen in Oekraïne. We begrijpen dat hun toegang tot basisgezondheidszorg onder druk staat, en we willen hen steunen door middel van concrete acties. Ons doel is om hoop en genezing te brengen aan degenen die te maken hebben met eenzaamheid en gezondheidsuitdagingen.

Word Onderdeel van Onze Gemeenschap

Bij EmbraceThem.nl hechten we veel waarde aan gemeenschapszin. Of je nu jong of oud bent, uit gemente Ede komt of daarbuiten, iedereen kan deel uitmaken van onze beweging van mededogen. Jouw vrijwillige bijdrage, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een oudere in Oekraïne.

Neem Contact Op

Wil je meer weten over ons inzamelingsinitiatief of wil je graag bijdragen aan ons nobele doel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen met Willem van der Kooij via info@embracethem.nl. We waarderen elke vorm van steun en samen kunnen we een verschil maken!

Samen omarmen we de kracht van vrijgevigheid en bouwen we een brug van hoop en medeleven naar hen die het hard nodig hebben in Oekraïne.